Sărbătoarea e în toi, în Penitenciarul Timișoara! Cum petrec deținuții Paștele?

Deținuții din Penitenciarul Timișoara resimt Sărbătorile Pascale!

Astfel, chiar dacă sunt privați de libertate, oamenii vor putea participa la diverse activități, cu prilejul acestui eveniment religios.

Deținuții vor lua parte la activități de informare, privind semnificația Paștelui, iar la miezul nopții, în data de 07.04, preotul unității va oficia slujba religioasă.

CITEȘTE ȘI: Au răsunat toacele la Giroc! Festivalul „În glas de toacă” a ajuns la a XI-a ediţie

Totodată, aceștia vor participa la activități ocupaționale și de difuzare a culturii – realizarea unor obiecte specifice, confecționate de deținuți în cadrul atelierului de Quilling (ouă decorate, iepurași, felicitări, tablouri cu temă pascală), cât și la concursuri tematice.

De asemenea, în 09.04, un grup de persoane private de libertate va participa la activitatea “Învierea Domnului – o sărbătoare pentru fiecare” din cadrul Bisericii Creștină Baptistă nr.1 Betel.

CITEȘTE ȘI: S-a decis! Social democrații rămân în clădirea de pe malul Begăi, însă nu pentru mult timp

69 de deținuți vor putea ieși, în această perioadă, din închisoare, pe o perioadă de 24 de ore, trei zile, respective cinci zile, și vor putea merge acasă, pentru a-și petrecere Sfintele Sărbători alături de familie.

În perioada Sărbătorilor Pascale persoanele private de libertate pot  primi prin intermediul sectorului vizită un pachet suplimentar cu alimente tradiţionale (ouă vopsite, cozonac, friptură de miel, pască).

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.