S-a decis! Social democrații rămân în clădirea de pe malul Begăi, însă nu pentru mult timp

După lungi dezbateri, problema pe tema prelungirii contractului de închiriere dintre primărie și PSD a luat sfârșit!

Consilierii locali au votat astăzi ca sediul PSD să rămână în același loc, și anume în clădirea de pe malul Begăi, pe Splaiul Tudor Vladimirescu, însă doar pe un an.

Totuși, social democrații nu sunt pe deplin mulțumiți.

CITEȘTE ȘI: Se scumpesc biletele de transport în comun! Cât vom plăti pentru o călătorie?

Dan Idolu, liderul consilierilor locali, a propus ca perioada de închiriere să se facă pe minim doi ani, însă majoritatea consilierilor nu au fost de acord.

„Nu suntem atât de mulțumiți pe cât am fi dorit, pentru că proiectul de hotărâre din ședința anterioară a fost normal, de trei ani, un proiect care avea toate avizele de legalitate și oportunitate și care am crezut că va fi adoptat în ședința anterioară. Întrucât un alt proiect inițiat pentru această ședința de plen propunerea un an, am zis minimum doi ani, astfel încât cheltuielile ocazionate cu reparația clădirii, de o valoare foarte mare, să se poată amortiza. Până la urmă, trăim în democrație și votul majorității hotărăște, astfel încât, în intervalul acesta de un an, vom face solicitări și toate demersurile legale, conform legii partidelor politice, ca să prelungim pe cinci ani. Ne vom întâlni înainte de ianuarie, februarie 2019, astfel încât, în perioada de valabilitate a acestui contract, să prelungim contractul pe cinci ani. Acum este o soluție, înaintea sărbătorilor pascale”, a spus Dan Idolu.

CITEȘTE ȘI: Demisii în lanţ, din PMP Timiş, după plecarea Roxanei Iliescu! O organizaţie din judeţ s-a dizolvat

Deși inițial contractul de închiriere urma să fie făcut pe o perioadă de trei ani, proiectul a fost modificat, astfel că social democrații vor rămâne aici doar un an.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.