Se scumpesc biletele de transport în comun! Cât vom plăti pentru o călătorie?

Tarife noi la STPT (fosta RATT)! Prețul biletelor și cel al abonamentelor se mărește.

Astfel, în curând vom cumpăra bilete cu 2,50 lei pentru toate mijloacele de transport în comun, inclusiv pentru cele metropolitane și expres.

De asemenea, va crește și prețul abonamentelor de călătorie.

CITEȘTE ȘI: Demisii în lanţ, din PMP Timiş, după plecarea Roxanei Iliescu! O organizaţie din judeţ s-a dizolvat

“Este paradoxal că a scăzut numărul de abonamente, poate din cauza serviciilor de proastă calitate. S-a datorat calității proaste a unei bune părți din mijloacele de transport, dar și din cauza managementului defectuos. Sunt multe aspecte care intervin, nu e de neglijat și că nu avem un control eficient, iar mulți cetățeni profită de asta. Parcul de tramvaie, autobuze și troileibuze va ajunge în circa trei, patru luni de invidiat și trebuie să punem la punct lucrurile astfel încât transport să fie tentant pentru cetățeni, să ajungem să nu mai avem atâta aglomerație în trafic”, a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

CITEȘTE ȘI: Bătrân de 87 de ani, înșelat de 50.000 de lei prin metoda accidentul!

Așadar, abonamentele pe 30 de zile, pentru persoane fizice, pe o linie, se măresc de la 53 de lei la 66 de lei, iar cele pentru expres vor crește de la 66 de lei la 82 de lei.

La abonamentele pentru persoane juridice, prețul pentru o linie se mărește de la 142 de lei la 177 de lei, iar pentru expres crește de la 180 de lei la 224 de lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.