Iubitorii de muzică, invitați la Festivalul Artelor! Când are loc?

Timișorenii au ocazia să asculte muzică frumoasă la Festivalul Artelor.

Festivalul se află la prima ediție și se va desfășura între 25 și 27 aprilie, în două locații din Timișoara.

Astfel, iubitorii de muzică sunt invitați astăzi, începând cu ora 18.00, la Liceul Teoretic Jean Louis Calderon, acolo unde vor avea plăcerea să asculte lucrări de T. Albinoni, Schubert, Liszt, Piazzola-Libertango, Vals, My Way, Autumn leaves, Amazing Grace, Strangers în the night, Time to Say Goodby, Csardas-Monti, You raise me up și alți compozitori consacrați de la originile muzicii clasice pană în prezent.

CITEȘTE ȘI: CJT vrea cu orice preţ să închirieze spaţiie de la Bastion! A scăzut preţul cu 30%

Vor fi prezenți interpreți ca Viorel Ciurtin – pian, Anca Preda – chitară, Dumitresc Norby – „clapă” (n.r. orgă), Boc Tibi – sax Es și clarinet B + Es, Ștefan Besu – acordeon, Florin Deac – vioară, Cristi Cioancăș – baterie, alături de soliștii vocali Adi Kovaci și Bogdan Sărăcin.

Mâine, în cea de-a doua zi de festival, în aceeași locație, timișorenii vor audia muzică tradițională evreiască, dar și clasică.

CITEȘTE ȘI: S-a făcut lumină în cazul celor patru lucrări „dispărute” a lui Corneliu Baba, de la Muzeul de Artă!

Stilurile sunt pe gustul tuturor: clasică, evergreen, divertisment, pop, tango, dar și stiluri-surpriză.

În cea de-a treia zi a festivalului, de la ora 19.00, festivalul se va desfășura în incinta Bisericii Româno-Catolice Millennium.

În program apar nume precum: J. S. Bach – Toccata și fuga în „re” minor, pentru orgă și baterie, Preludiu și fugă în „mi” minor; Bölmann – Suite Gotique, dar și alți compozitori consacrați.

Intrarea la eveniment este liberă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Probleme cu apa din cauza caniculei! Presiune scăzută în mai multe localități din Timiș

Din cauza consumului excesiv de apă datorat perioadei caniculare, în localitățile Criciova, Cireșu și Jdioara se înregistrează o presiune scăzută și este posibil ca acestea să rămână fără apă. Autoritățile atrag atenția că utilizarea apei din rețeaua publică pentru udatul grădinilor și a zonelor verzi este interzisă. Conform normelor în vigoare, necesarul de apă pentru […]
primaria tm

Primăria Timişoara se digitalizează! O actriţă, implicată în procesul de tehnologizare

Începând de luni, 4 iulie, vechea centrală analogică a Primăriei Timișoara va intra în pensie și va fi înlocuită de o centrală digitală nou-nouță. Vocea care îi va ajuta pe timișoreni să obțină informațiile de care au nevoie sau să intre în legătură cu anumite departamente și direcții îi aparține cunoscutei actrițe timișorene Olga Török. […]

Arme furate dintr-o locuinţă! Hoţii au dat atacul de patru ori la rând, la aceeaşi adresă

Doi indivizi de 29, respectiv 30 de ani, au fost prinşi în fralgrant, în timp ce încercau să pătrundă pe o proprietate privată. S-a întâmplat azi-noapte, în Făget, iar atacatorii nu erau la prima lovitură de acest gen.În alte trei nopţi au intrat prin efracţie, în aceeaşi locuinţă de pe strada Gheorghe Doja, de unde […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.