CJT vrea cu orice preţ să închirieze spaţiile de la Bastion! A scăzut preţul cu 30%

Consiliul Judeţean Timiş se pregăteşte pentru organizarea unei noi licitaţii pentru închirierea spaţiilor din Bastionul Theresia!

CITEŞTE ŞI: S-a făcut lumină în cazul celor patru lucrări „dispărute” a lui Corneliu Baba, de la Muzeul de Artă!

După mai multe încercări nereuşite de a închiria spaţiile respective, reprezentanţii CJT au scăzut acum preţurile, în speranţa că acestea vor fi ocupate în cele din urmă.Spaţiile respective sunt goale de mai bine de un an de zile, timp în care Consiliul Judeţean Timiş a organizat mai multe licitaţii, însă preţurile se pare că nu au fost pe placul investitorilor, astfel că ele au rămas libere până astăzi.

Nu am pierdut, dar nu am câştigat. E cu totul altă abordare, pentru că nu am avut nimic să pierdem. Până la urmă şi vechile tarife au stat la baza unui raport de evaluare. După cum ştiţi e obligatoriu să fie un specialist al ANEVAR care luat în calcul valoarea maximă la nivelul cel mai înalt în cadrul acelui raport de evaluare ţinând cont că e o zonă în centrul Timişoarei, o zonă foarte bine poziţionată, dar din păcate licitaţiile pe care le-am organizat pe parcursul anului nu au dus la un beneficiu pentru CJT şi anume încheierea unor contracte de închiriere pentru zona respectivă, drept dovadă după aproximativ un an am luat decizia de a relua raportul de evaluare, că ne dă dreptul legea, şi venim cu totul alte preţuri. Spre ca în perioada imediat următoare când finalizăm licitaţia să avem şi interesaţi şi dornici de a-şi desfăşura activitatea în stadion. Pot să participe la licitaţie toţi cei care se încadrează conform legii”, spune preşedintele Călin Dobra.

CITEŞTE ŞI: A vrut să scoată bani de la bancomat, dar a ajuns la mâna poliţiştilor! Ce a păţit un tânăr din Timişoara?

Iniţial, preţurile de pornire la licitaţie erau cuprinse între 66,06 și 68,52 lei/mp pe lună, fară TVA. Pe lângă această sumă, chiriaşii urmau să mai plătească 128 lei/mp pe luna, plus TVA pentru utilizarea terenului aferent frontului. Acum, preţul de pornire la liciţatie este cuprins între 36,23 lei şi 36,69 mp/lună, fară TVA, iar cel pentru utilizare a frontului, de 87,4 lei /mp pe lună, la care se adaugă TVA.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.