Descinderi în forță! Doi bărbați din vestul țării, cercetați într-un dosar de evaziune fiscală și contrabandă

Percheziții de amploare, la locuințele a două persoane, bănuiți de evaziune fiscală și comercializarea unor produse contrafăcute.

Polițiștii bihoreni au descins în casele a doi bărbați, unul de 31 de ani, din Oradea, iar altul de 40 de ani din Paleu, unde au găsit sute de haine de lux, în valoare de peste 60.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: Străzile din Timișoara, împânzite de copii care cerșesc. Ce măsuri iau autoritățile?

„În urma perchezițiilor efectuate pentru documentare și probarea activității infracționale a celor în cauză, la domiciliul acestora au fost descoperite 447 obiecte de îmbrăcăminte, de diferite mărci consacrate, în valoare totală de aproximativ 60.000 lei”, au transmis reprezentanții IPJ Bihor.

foto 2

CITEȘTE ȘI: “Ready Player One”, o nouă capodoperă SF de la Steven Spielberg, în Cinema Shopping City Timişoara!

Toate produsele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și pentru a stabili originalitatea acestora, a prejudiciului cauzat titularilor mărcilor precum și pentru stabilirea prejudiciului total cauzat bugetului de stat.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Bihor continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru documentarea și probarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

Două proiecte de reabilitare termică a unor blocuri din Timișoara, deblocate după mai bine de 3 ani. Încep lucrările

Municipalitatea a semnat două contracte de reabilitare termică a două blocuri din Timișoara.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.