“Ready Player One”, o nouă capodoperă SF de la Steven Spielberg, în Cinema Shopping City Timişoara!

“Ready Player One” este ultima creaţie a regizorului american Steven Spielberg, o peliculă SF în care nu apar vedete de prim rang de la Hollywood, însă este plină de efecte speciale. 

CITEŞTE ŞI: Trei poliţişti, în mijlocul unui scandal de proporţii! Sunt acuzaţi că au bătut un copil până l-au băgat în spital

Povestea începe în 2045, in Oasis, un joc creat de doi prieteni, James Halliday şi Ogden Morrow, în care fiecare dintre jucători poate deveni ceea ce îşi doreşte, când doreşte. Un tânăr pe nume Wade Watts, care intră în joc cu avatarul Parzival descoperă una dintre cele trei chei ascunse de creatori în joc. Oricine găseşte şi celelalte două chei ajunge la „Oul de Paşte”, marele premiu al jocului, în urma caruia câştigătorul primeşte jumătate din banii creatorului Oasis, dar şi jocul în dar.

De aici începe povestea filmului din a carei distribuţie fac parte Tye Sheridan (Wade Watts), sir Mark Rylance, Simon Pegg sau Olivia Cooke.

Mai multe nu vă spunem despre film, ci vă lăsam să descoperiţi cum se termină povestea. Un lucru vă dezvăluim totuşi. Atenţie mare la detaliile din acest film pentru că vă aşteaptă surprize mari, ca în orice peliculă semnată de Steven Spielberg.

CITEŞTE ŞI: Reacția dură a Biancăi Gavriliță, deputat PSD Timiș: Robu are o mânie necontrolată, provenită din frustrări!

“Ready Player One” rulează începând de astăzi în Cinema City inclusiv în formatul IMAX.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.