Arme furate dintr-o locuinţă! Hoţii au dat atacul de patru ori la rând, la aceeaşi adresă

Doi indivizi de 29, respectiv 30 de ani, au fost prinşi în fralgrant, în timp ce încercau să pătrundă pe o proprietate privată.

S-a întâmplat azi-noapte, în Făget, iar atacatorii nu erau la prima lovitură de acest gen.
În alte trei nopţi au intrat prin efracţie, în aceeaşi locuinţă de pe strada Gheorghe Doja, de unde au furat tot ce le-a căzut în mână.

CITEŞTE ŞI: Ajutor! Am fost răpită şi sechestrată! Apelul care a pus pe jar poliţiştii

„În urma verificărilor efectuate a reieșit că, cei doi bărbați, împreună cu alți 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, ar fi pătruns în mod repetat (în noapțile de 20/21.06.2022, 26/27.06.2022 şi 28/29.06./2022) în imobilul situat pe strada Gheorghe Doja din oraşul Făget, județul Timiș, de unde ar fi sutras 4 arme neletale tip puşcă cu aer comprimat, 16 telefoane mobile, scule de pescuit, două motoferăstraie mecanice, produse casnice, bijuterii şi un ceas, prejudiciul fiind recuperat parțial”, transmite IPJ Timiş.

De asemenea, în urma investigațiilor efectuate au fost identificați și depistați în orașul Făget și ceilalți 4 bărbați.

Cu toţii au fost duşi la audieri, iar ulterior au fost arestaţi pentru 24 de ore. Cei 6 indivizi sunt acuzaţi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi urmeză să fie duşi în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

În paralel, oamenii legii încearcă să găsească şi celelalte bunuri care nu au fost încă recuperate.

CITEŞTE ŞI: Parada LGBT, la Timişoara! Evenimentul dă peste cap traficul rutier!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.