Parada LGBT, la Timişoara! Evenimentul dă peste cap traficul rutier!

Asociatia Identity.Education organizează în această perioadă, de serie de evenimente dedicate comunităţii LGBTI+ din Timişoara, iar acestea vor culmina cu marşul Pride TM.

Marşul se va desfăşura mâine, în intervalul orar 16:30-17:15, pe traseul Parcul Loga – Bulevardul Ion C. Brătianu – Bulevardul Revoluţiei din 1989 – Podul Decebal – Bulevardul 3 August 1919 – Parcul Regina Maria.

CITEŞTE ŞI: În pragul falimentului, administratorul Colterm anunţă cum se pregăteşte pentru iarnă

Din acest motiv, traficul rutier va fi restricţionat, iar afectate vor fi şi mijloacele de transport în comun.
Astfel, cele care tranzitează zona Podului Decebal spre bulevardul 3 August vor staţiona pe perioada când participanţii la marş vor traversa podul.

Troleibuzele de pe linia 16 vor circula pe traseul liniei 15 (dus – întors), între Poșta Mare și Complexul Studențesc, în data de 3 iulie, între orele 08:00 – 18:00.

Traficul va fi restricţionat şi duminică, pentru evenimentul automobilistic „Marele Premiu al Municipiului Timișoara”.

Astfel, circulaţia va fi închisă în parcarea din Piața Iancu Huniade (Modex), pe bulevardul I.C. Brătianu până la intersecția cu strada Michelangelo și pe strada 20 Decembrie 1989 până la intersecția cu strada Nicolaus Lenau.

CITEŞTE ŞI: Premieră la Spitalul Victor Babeș din Timișoara! Radiologii vor realiza ecografii de sân gratuite, la patul pacientelor internate în spital

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.