Un fost liberal cere demiterea lui Nica după scandalurile cu interlopi şi “afacerea Dubai”

Situaţie ingrată, pentru preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, după ce în presă au ajuns informaţii privind relaţiile pe care le-ar avea cu personaje cel puţin dubioase.

Este vorba despre un anume Cristian Birlic, conectat la lumea interlopă, care ar fi intermediat întâlnirea din Dubai, dintre liderul CJT şi proprietarul Clarion, Anyian Kutty.

CITEŞTE ŞI: Lucrările de înlocuire a rețelelor de termoficare, realizate în proporție de 70%!

În urma acestei întrevederi, Nica anunţa că firma Clarion va realiza un terminal cargo, la Aeroportul Timişoara.

Afacerea nu s-a mai concretizat, pentru că terenul este al Ministerului Transporturilor, iar Grindeanu a explicat că un transfer ar fi imposibil.

În presa centrală a apărut inclusiv un schimb de mesaje între Cristian Birlic şi Iosif Nicoară, consilierul personal al lui Nica.

Acum, Claudiu Chira, fost membru PNL Timiş, care a părăsit partidul în urma alegerilor cu scandal, de anul trecut, cere demisia lui Nica.

El spune că toate aceste scandaluri aduc prejudicii de imagine nu doar liberalilor ci şi judeţului Timiş.

“Cred că pentru toată lumea a devenit evident că județul Timiș este condus de un bufon, care a făcut de râs liberalismul și cetățenii județului, în mod repetat, prin acțiunile sale. Dezvăluirile presei din ultimele zile privind afacerea Dubai sunt doar bomboana de pe coliva PNL Timiș, a cărei conducere pare că se află într-un glob de sticlă, având o realitatea paralelă. Alin Nica și șeful său de cabinet par a înțelege să conducă Timișul precum propriul SRL, încercând chiar să tranzacționeze bunuri publice care nu le aparțin. Recentul scandal arată că preluarea ostilă a PNL Timișoara și PNL Timiș, din vara trecută, demnă de filmele cu mafioți, nu a fost întâmplătoare, ci aceasta este mentalitatea conducerii actuale a județului Timiș și a PNL Timiș, una de interlopi”, spune deputatul Forța Dreptei Timiș, Claudiu Chira.

Acesta face apel la conducerea centrală a PNL să ia măsurile necesare pentru a salva liberalismul  “din mâinile unor neaveniți”.

CITEŞTE ŞI: 13 străzi din zona Kuncz vor fi reabilitate! Investiția se ridică la peste 38 de milioane de lei

“Sunt convins că lipsa de asumare, luciditate și realism, dublate de cântătorii în ureche de care s-au înconjurat, îi împiedică să vadă adevărul și daunele pe care le produc. Cineva trebuie să îi oprească pe acești oameni să ducă la groapă liberalismul”, mai spune Chira.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii grave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.