Transformă-te în licurici! Alergi şi luminezi Timişoara

Club Sportiv Alergotura a început înscrierile gratuite pentru ediția cu numărul VII a evenimentului Tura Licuricilor.

Ediţia din acest an va avea loc în data de 5 august, ora 20.30 şi își propune, pe lângă promovarea alergării ca un element al unui stil de viață sănătos, să pună în lumină zona Fabric.

Tura Licuricilor este un eveniment necompetițional de alergare, în cadrul căruia participanții și organizatorii se transformă în licurici și pun în lumină împreună traseul, voia bună și Piața Traian, locul de unde se va da Startul anul acesta, în jurul orei 22.00, după apusul soarelui.

CITEŞTE ŞI: VIDEO 30 de hectare de vegetație uscată ard la marginea Timișoarei! Pompierii și voluntarii încearcă localizarea și stingerea incendiului

Evenimentul ajuns la ediția cu numărul VII se adresează tuturor iubitorilor de mișcare, inclusiv celor mai puțin antrenați, care vor avea la dispoziție 45 de minute ca să alerge aproximativ 2,5 km.

Cei mai antrenați sunt invitați să alerge două ture, respectiv 5 km.

Pentru a putea participa la Tura Licuricilor, trebuie să te înscrii gratuit pe turalicuricilor.ro și să ai asupra ta, la start, o frontală sau o lanternă, care să fie aprinse permanent pe traseul de alergare.

De altfel, primii 150 de participanți sosiți la eveniment și care au frontală sau lanternă asupra lor vor primi din partea organizatorilor și câte un tricou creat special pentru ediția din acest an.

În plus, Alergotura și Timișoara Explorer propun celor interesați un tur ghidat al cartierului istoric Fabric, pentru a descoperi și la pas, prin povești, cartierul despre care se spunea odinioară „Toate lucrurile bune vin din Fabric”.

Turul va începe la ora 18.30 și are un număr limitat de locuri, fapt pentru care doritorii sunt rugați să se încrie pe linkul următor: turalicuricilor.ro/inscriere

Tura Licuricilor în Fabric este parte a programului “AVEnturi URBane: Descoperă orașul În mișcare – AVE URBI 2022”, finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte, în cadrul apelului „Orașul în mișcare” 2022.

CITEŞTE ŞI: Cele 14 puncte fixe de recenzare din Timișoara rămân deschise până la finalul lunii, odată cu prelungirea perioadei de recenzare!

Tura Licuricilor este organizată din 2016 de către Club Sportiv Asociația Alergotura, care promovează de peste 10 ani alergarea ca un element al unui stil de viață sănătos.

Membrii clubului se implică voluntar în dezvoltarea spiritului civic al comunității locale, având la activ câteva mii de ture de alergare, precum și competiții sportive printre care Timotion, Timișoara City Marathon, Pe-un picior de Plai, La Petrovaselo în vie, Tura de Cultură etc.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Revoluţie în universităţi! Un miliard de euro, pentru digitalizare

Coronavirusul a dus la o transformare uriaşă a sistemului de învăţământ din România, în ceea ce priveşte comunicarea online.

Călător strivit de tramvai! Bărbatul a murit pe loc

Un accident mortal a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Timişoara, în zona AEM.

VIDEO: Scandal la Dumbrăviţa, unde primarul aruncă în stradă, copiii cu probleme sociale şi cu dizabilităţi

S-au încins spiritele, în această după-amiază, la dezbaterea publică privind soarta Centrului de Zi din comuna Dumbrăviţa.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.