VIDEO 30 de hectare de vegetație uscată ard la marginea Timișoarei! Pompierii și voluntarii încearcă localizarea și stingerea incendiului

Pompierii timișeni împreună cu voluntarii din cadrul SVSU Săcălaz și SVSU Sânmihaiul Român, încearcă să stingă incendiul ce s-a extins pe aproximativ 30 de hectare de vegetație uscată de la marginea Timișoarei.

Incendiul este localizat în partea de vest a orașului, în zona Ronaț. Sunt mai multe focare active, iar pompierii intervin cu sase autospeciale de stingere. Momentan nu se știe de la ce a pornit focul.

În jurul orei 11:38 am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în zona Ronaț din Timișoara (Str. Nicolae Titulescu). La fața locului intervin 4 autospeciale de stingere și 10 pompieri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara, 2 autospeciale de stingere cu 5 pompieri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara. De asemenea, la incendiu intervin voluntarii din cadrul SVSU Săcălaz și SVSU Sânmihaiul Român”, transmite ISU Banat.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 30 ha de vegetație, cu focare distincte. În momentul de fata pompierii și voluntarii lucrează pentru localizarea și stingerea incendiului.


UPDATE

În sprijinul pompierilor au mai venit voluntari din localitățile din jurul Timișoarei. Totodată ISU Banat a direcționat două autocamioane de la Sânnicolau Mare și Deta și a dispus suplimentarea personalului în posturile de serviciu.

Pe lângă forțele de intervenție din cadrul ISU Timiș, SVSU Săcălaz și SVSU Sânmihaiu Român, la locul incendiului s-au deplasat și pompierii voluntari din cadrul SVSU Cărpiniș și SPSU Biarena. Totodată, pentru suplimentarea forțelor la locul incendiului se deplasează 2 autocamione cu containere de stingere din cadrul Stațiilor de Pompieri Sânnicolau Mare și Deta și serviciile voluntare din localitățile Șag, Dudeștii Noi și Becicherec. Pentru gestionarea eficientă a situațiilor de urgență și asigurarea intervențiilor din raionul de intervenție a Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara, s-a dispus creșterea capacității operaționale prin suplimentarea personalului cu cel aflat în serviciul de permanență”, transmite ISU Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.