Rezultate dezastruoase la simularea Bacalaureatului, în Timiş! Doar 37% dintre candidaţi au promovat testarea

Dezastru şi la simularea examenului de Bacalaureat! Astăzi a-au afişat rezultatele.

CITEŞTE ŞI: Descinderi în forță! Doi bărbați din vestul țării, cercetați într-un dosar de evaziune fiscală și contrabandă

Rata de promovabilitate în Timiş este destul de mică, doar 37, 17% dintre cei care au susţinut testarea au reuşit să obţină note mai mari de 5.

Din cei 3142 de elevi de clasa a XII-a care au susţinut simularea, doar 1168 au reuşit să obţină media finală mai mare de 6, alţi 118 candidaţi au reuşit să obţină note peste 5, însă pentru a promova media trebuie să fie mai mare de 6.

Cel mai bine s-au descurcat la proba la alegere a profilului, 66,73% dintre cei care au susţinut testarea au promovat, nu la fel de bine s-au descurcat la proba obligatorie a profilului, matematică sau istorie, unde doar 48,38% dintre candidaţi au obţinut note de trecere. 

CITEŞTE ŞI: Călin Popescu Tăriceanu: Timişoara trebuie susţiută şi de la bugetul central pentru proiectul Capitală Culturală Europeană

Rata de promovabilitate este însă mai mare decât anul trecută, când doar 32,85% au reuşit să obţină note de trecere.

tabel 1

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

Lucian Mărgineanu este noul director al centrului de producție Continental Automotive din Timișoara

Lucian Mărgineanu a preluat poziția de director al fabricii Continental Automotive Timișoara, de la începutul acestei luni!

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.