Petrecere incendiară, la R:EVOL:UTION Festival! Vin creatorii ruși de hituri Filatov & Karas

Creatorii unor hituri uimitoare precum „Time won’t wait for us”, „Tell it to my heart” și a remixului „Don’t be so shy” de la Imany te invită la R:EVOL:UTION Festival.

Filatov & Karas sunt duoul electronic și pop ale căror videouri numără peste 120 de milioane de vizualizări.

După zece ani de turneuri solo continue, Alex Karas și Dimitri Filatov au decis să-și unească forțele în 2012. Acum sunt semnați de către case de discuri prestigioase, precum Ultra Music și Warner Music Rusia și sunt, fără dubiu, ași la nivel mondial.

CITEŞTE ŞI: Timişorenii certaţi cu bunul simţ transformă oraşul într-o groapă de gunoi! Au fost descoperite sute de rampe clandestine

Ei s-au propulsat printre numele mari ale muzicii electronice, bubuind atât festivaluri mari, precum Tomorrowland, WKND festival sau Tinderbox.

În 2015, remixul de la „The Good, The Bad and The Crazy” de la Imany a ajuns pe primul loc în iTunes Chart și a primit platină în țara lor natală.

Remixul de la „Don’t Be So Shy” a ajuns tot la rang de platină și a fost distribuit pe undele radio internaționale. În septembrie, a ajuns în Top 50 Shazam Worldwide.

„Cu asemenea hituri, putem să ne așteptăm la nici mai puțin de-o petrecere de închidere extraordinară la Music Guru, scena noastră principală”, spun organizatorii festivalului Revolution.

CITEŞTE ŞI: Oportunităţi de finanţare şi garantare a proiectelor de investiţii pentru IMM-uri!

Filatov & Karas vor pune muzică la R:EVOL:UTION Festival, care va avea loc între 31 mai și 2 iunie la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, alături de Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Mortiis, 1000mods, Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu și mulți alții.

Bilete pe trei zile sunt disponibile la 169 de lei sau la 189 de lei cu camping inclus.

Acestea pot fi găsite pe eventim.ro și iabilet.ro.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.