Jandarmii și polițiștii locali, acțiuni de amploare pe mijloacele de transport în comun! Ce s-a întâmplat?

Polițiștii locali au început mai multe acțiuni, alături de jandarmii din cadrul IPJ, pe mijloacele de transport în comun.

Oamenii legii au luat cu asalt, încă de la începutul săptămânii, autobuzele, tramvaiele și troleibuze, cu scopul de a preveni furturile din buzunare și poșete, precum și alte fapte infracționale.

CITEȘTE ȘI: Agricultorii timișeni invitați la Târgul Internațional de Agricultură de la Novi Sad

“De asemenea, patrulele mixte au în vedere și luarea măsurilor legale în cazul nerespectării legislației referitoare la ordinea și liniștea publică în mijloacele de transport în comun și în imediata apropiere a acestora”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Încă din prima zi a controalelor au fost sancționate mai multe persoane, pe mai multe linii, fie pentru că au consumat alcool în mijloacele de transport, fie fiindcă cerșeau.

CITEȘTE ȘI: Iubitorii de muzică, invitați la Festivalul Artelor! Când are loc?

Aceste acțiuni comune se desfășoară periodic, fiind organizate atât cu jandarmii, cât și cu polițiștii de la secții, în paralel cu patrulările zilnice ale polițiștilor locali din cadrul Biroului Transport Urban desfășurate pe rutele pe care se constată în special fapte referitoare la furturile din buzunare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.