Haos pe șoselele din Timiș! Accidente pe bandă rulantă, din cauza poleiului

Iarna a pus din nou stăpânire pe întreg județul Timiș, iar cel mai greu încercați par să fie șoferii, cărora ninsoarea le-a dat mari bătăi de cap.

Din cauza poleiului depus pe carosabil, cei mai mulți conducători auto au derapat și au ajuns fie în parapeți, fie pe margine drumului, în câmp.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Cum încalcă legea, poliţiştii de la IPJ, ajutaţi de agenţii de la Poliţia Locală

În această dimineață, s-a circulat bară la bară pe drumurile din Timiș, dar și pe cele mai circulate străzi din Timișoara.

La intrare în Timișoara, dinspre Giroc, o mașină a ajuns pe marginea drumului, în șanț, după ce a derapat din cauza poleiului.

accidente timis 1

Și la intrare în Săcălaz a avut loc un accident, într-o curbă, în urma căruia traficul a fost blocat, circulându-se alternativ, pe un singur fir.

Traficul a fost dat peste cap și în Caraș-Severin, acolo unde două tiruri au derapat pe carosabilul acoperit cu zăpadă.

accidente timis 2

Din fericire, niciun accident nu a fost soldat cu victime. Șoferii s-au ales doar cu sperieturi groaznice.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.