FOTO: Cum încalcă legea, poliţiştii de la IPJ, ajutaţi de agenţii de la Poliţia Locală

Legea este făcută numai pentru unii, mai exact pentru cetăţenii de rând, plătitori de taxe şi impozite, care nu au epoleţi pe umăr şi nici “pile” în diverse instituţii ale statului.

O demonstrează situaţia suprinsă în această dimineaţă, în centrul Timişoarei, mai exact pe strada  Proclamaţia de la Timişoara, nr. 7.

CITEŞTE ŞI: A murit jurnalistul Andrei Gheorghe! Polițiștii au deschis dosar pentru moarte suspectă

Aici, câţiva şoferi, sătui să caute un loc de parcare, şi-au lăsat maşinile pe trotuar, lucru penalizat imediat de poliţiştii locali care patrulau prin zonă.

Astfel, agenţii au lipit imediat pe parbrizele autoturismelor respective, abţibilduri de sancţionare a  conducătorilor auto.

O singură maşină a scăpat de amendă: cea a Inspectoratului de Poliţie, parcată şi ea tot pe trotuar, adică tot ilegal, însă poliţiştii locali s-au făcut că nu o văd.

ipj03

CITEŞTE ŞI: Agendă plină la CCIAT, în perioada următoare! Ce evenimente importante au loc?

Reprezentanţii IPJ Timiş spun că maşina nu le aparţine, ceea ce înseamnă că este de la un inspectorat din judeţele învecinate.

Însă, la doar câteva zeci de metri distanţă, mai exact în faţa Facultăţii de Medicină Dentară, un alt autoturism de Poliţie este parcat tot pe troturar.

ipj01

Şi aceasta a scăpat de abţibild, deşi poliţiştii locali patrulau de zor prin zona respectivă.

{gallery}masina ipj parcata ilegal{/gallery}

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.