Agendă plină la CCIAT, în perioada următoare! Ce evenimente importante au loc?

Perioadă aglomerată la Camera de Comerţ din Timiş! Zilele următoare vor avea loc o serie de evenimente economice importante.

Astfel, săptămâna aceasta, pe lângă Salonul Industriei Uşoare – ediţia de Paşti, eveniment care nu se afla în calendarul expoziţional dar care a fost organizat la cerea expozanţilor, vor mai avea loc su seminarii de informare, pe subiecte de lang interes.

CITEŞTE ŞI: Razii de amploare, în mai multe piețe din Timișoara. Ce nereguli au găsit polițiștii?

Salonul Industriei Uşoare îşi deschide porţile pentru public miercuri, 21 martie, iar la eveniment vor participa aproximativ 60 de expozanţi din toată ţara. Comercianţii expun o gamă largă de produse, de la articole de îmbrăcăminte, tricotaje, încălţăminte, marochinarie, pielărie, blănărie şi accesorii. Expozitia se deschide miercuri, iar timişorenii îi pot trece pragul până duminică inclusiv.

Tot miercuri, de la ora 11, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri va avea loc un seminar de informare privind legislaţia în domeniul fiscal. Astfel, continuă programul anual de informare şi instruire a firmelor cu privire la reglementarile europene şi naţionale.

În acelasi timp, tot la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT se va desfăşura, în Sala Nera, cel de-al doilea târg de job-uri din cadrul proiectului LaborNet – Reţea pentru mobilitatea forţei de muncă în zona trasfrontalieră. Până acum au confirmat prezenţa 24 de firme timişene care oferă locuri de muncă în diverse domenii sârbilor.

De asemenea, în perioada următoare, reprezentanţii Camerei de Comerţ organizează un seminar dedicat Protecţiei Datelor cu Caracter Personal.

CITEŞTE ŞI: Cod galben de lapoviță, ninsori și vânt în Timiș!

Tot în perioada următoare vor avea loc mai multe misiuni economice pentru oamenii de afaceri din Timiş. Astfel, firmele interesate se pot înscrie să participe la misiuni economice în Porto (Portugalia), Tel Aviv şi Ierusalim (Israel) şi Salonic (Grecia).

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea

Accident rutier grav, în această dimineaţă, provocat de şoferul unui autoturism, un borbat de 73 de ani. AcesTa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Pe DJ 592 D, care leagă municipiul Lugoj de localitatea Jabăr. CITEŞTE ŞI: Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină Maşina a părăsit partea […]

Se oprește apa, săptămâna viitoare, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță mai multe lucrări la rețele

Luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei […]

Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină

La Timişoara a avut loc, în această după-amiază, Pride TM, un marş destinat comunităţii LGBTQ+. Aproximativ 500 de participanţi, membri ai comunităţii dar şi susţinători s-au adunat în parcul din spatele Casei Căsătoriilor, de unde au pornit prin oraş, pe un traseu stabilit de dinainte. CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 13 ani! […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.