Halucinant! Cum arată carosabilul, în plin centru al Timişoarei?

Situaţie de-a râsu’-plînsu’, la Timişoara, unde şoferii nu şi-au pierdut simţul umorului, când au văzut un ditamai craterul, în asfalt.

CITEŞTE ŞI: Urmărit general, capturat de poliţiştii de frontieră în vama Cenad! Bărbatul încerca să fugă din ţară

Groapa, care pune la propriu, în pericol, viaţa trecătorilor, a apărut în zona centrală a oraşului, pe bulevardul Loga, colţ cu strada Gheorghe Andraşiu.

Pentru ca nimeni să nu aibă de suferit, cineva a decis să semnalizeze pericolul din astfalt.

groapa02

“Sistem de semnalizare şi monitorizare a gropilor din carosabil cu transmisie prin satelit”, a scris Mihai Ritivoiu, pe facebook, alături de fotografiile în care se vede cum groapa din astfalt a fost semnalizată cu ajutorul unei umbrele, sprijinite de un sac din nailon, plin cu deşeuri.

CITEŞTE ŞI: Haos la vamă! Sute de șoferi așteaptă de mai bine de șapte ore să iasă din țară

Nu este pentru prima data când şoferii aleg metode inedite de a semnaliza craterele din şosele.

Au fost cazuri de crengi puse în gropi, de lipirea de benzi reflectorizante pe asfalt, şi chiar de flori plantate în astfel de gropi.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.