Urmărit general, capturat de poliţiştii de frontieră în vama Cenad! Bărbatul încerca să fugă din ţară

A încercat să scape de pedeapsă fugind din ţară!

CITEŞTE ŞI: Haos la vamă! Sute de șoferi așteaptă de mai bine de șapte ore să iasă din țară

Un bărbat condamnat la un an şi jumătate de închisoare, pentru înşelăciune a fost prins de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să părăsească teritoriul României.

Bărbatul are 55 de ani şi este din Caraş-Severin. A crezut că poate trece graniţa fără a fi depistat de poliţişti. Acesta era pasager într-o maşină şi credea că scapă de control. Nu a fost însă aşa. Poliţiştii au observat că în baza de date este introdusă o alertă emisă de autorităţile române, iar bărbatul avea de executat o pedeapsă cu închisoare.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, spun poliţiştii de frontieră.

CITEŞTE ŞI: Călătoria campionilor de la Timişoara Saracens continuă! Cine le este alături?

Bărbatul are de executat o pedeapsă de un an şi şase luni, fiind condamnat pentru înşelăciune.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.