GRATUIT, la UNTOLD, pentru studenţii de 10! Organizatorii extind Campania de promovare a performanţei

Organizatorii UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, continuă campaniile de susținere a performanței în educație la toate nivelurile.

După succesul longevivei campanii ,,BAC DE 10”, UNTOLD extinde inițiativa la ,,Student de 10”.
Toți tinerii din universitățile de stat care trec sesiunea de vară cu nota 10 au parte de intrare gratuită la UNTOLD, la concertele unora dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului.

CITEŞTE ŞI: S-a întrunit Comitetul pentru Situații de Urgență! Au fost stabilite noi măsuri pentru protejarea timișorenilor pe timp de caniculă

Aflată la prima ediție, ,,Student de 10” a premiat deja cu distracție la Neversea peste 250 de studenți excepționali.

Acum e rândul celor care vor să se bucure de experiențe unice în universul UNTOLD.

Inițiatorii campaniei cred că tinerii care excelează la învățat trebuie promovați și încurajați mai mult, de aceea, an de an îi premiază cu câteva momente de relaxare, distracție și amintiri de neuitat.

Studenții de 10 își vor putea ridica brățara de acce, în baza unei dovezi, din zona de Acreditări a festivalului UNTOLD.

“În plus, toți studenții care au promovat toate examenele din sesiunea de vară, vor putea achiziționa abonamentul UNTOLD cu un discount de 64 de euro. Absolvenții care doresc să fie răsplătiți pentru performanța lor, în cadrul campaniei UNTOLD, o pot face accesând link-ul http://untold.com/studentde10. Acolo vor putea completa formularul care îi va înscrie în campanie”, transmit organizatorii.

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și are loc, în 2022, între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca.

CITEŞTE ŞI: Circulația mijloacelor de transport în comun, dată peste cap din cauza lucrărilor de pe Andrei Șaguna!

La UNTOLD 2022 îi vei putea vedea pe J Balvin, Dimitri Vegas and Like Mike, Alok, David Guetta, ATB, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequencies, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub FX & Woodnote și mulți alții.

Peste 200 de artiști naționali și internaționali de top vor urca pe scenele festivalului UNTOLD în cele 4 zile și 4 nopți de distracție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO Protest al studenţilor la Timişoara! Sunt nemulţumiţi de modificările aduse la Legea Educației

Sute de studenţi din întreaga ţară protestează la Timişoara! Tinerii sunt nemulţumiţi că nu au fost consulaţi cu privire la noile modificări aduse Legii Educaţiei în ceea ce priveşte învăţământul superior.

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.