Festivalul concurs ”Lada cu zestre”, la Sânnicolau Mare și Jimbolia în acest sfârșit de săptămână

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș organizează astăzi la Sânnicolau Mare, și mâine la Jimbolia, noi evenimente în cadrul Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre”, ediția 2018.

CITEȘTE ȘI: Accident grav pe o șosea din vestul țării! O fată de 16 ani a rămas încarcerată

Participă artiști dansatori, recitatori dialectali, soliști vocali și instrumentali, coruri, tarafuri, meșteșugari, colecționari și experți în gastronomie tradițională.

Banatul multietnic va fi reprezentat aici prin intermediul dansurilor sârbești, maghiare și germane care în această parte a județului Timiș se regăsesc în forma lor autentică.

Accesul publicului este liber!

Ediția a XII-a a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” se desfășoară în perioada 03 martie- 17 iunie 2018 și coagulează în jurul său peste 1.500 de artiști cu vârste cuprinse între 6 și 80 de ani. 

CITEȘTE ȘI: Călin Dobra, ferm în declarații! Stadionul ”Dan Păltinișanu” va fi demolat, iar în locul lui se va construi altul nou

Festivalul este structurat pe următoarele secțiuni: coregrafie, muzică, expoziții, colecții, poezie dialectală, gastronomie tradițională.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.