Călin Dobra, ferm în declarații! Stadionul ”Dan Păltinișanu” va fi demolat, iar în locul lui se va construi altul nou

Preşedintele CJT este ferm și își menține declarațiile în ceea ce privește demolarea stadionului Dan Păltinișanu și construirea unei noi arene!

CITEȘTE ȘI: Accident grav pe o șosea din vestul țării! A fost nevoie de descarcerare

Liderul Consiliului Județean, Călin Dobra vrea un stadion nou pentru Timișoara. Acesta spune că actuala arenă se află într-o stare avansată de degradare, lucru ce se poate observa și cu ochiul liber, și a comandat și expertiză pentru a vedea dacă este pusă în pericol siguranța participanților la competițiile sportive. În plus reparațiile s-ar ridica la milioane de euro, iar rezultatul final tot nu ar fi un stadion modern la pretențiile unui oraș ca Timișoara.

Reafirm cu toată tăria angajamentul de a construi un stadion nou pe locul “bătrânului” Dan Păltinișanu. Ca proprietar, Consiliul Județean Timiș va demara un proiect integrat în cadrul căruia va fi stipulat în mod clar faptul că demolarea și noua construcție vor fi în același pachet, iar licitația va fi lansată pe aceste coordonate, adică demolarea va fi doar o etapă din construcția stadionului.Potrivit raportului de evaluare pe care l-am solicitat, starea de degradare a tribunelor este avansată, așa cum se poate observa cu ochiul liber, și nu ne putem asuma riscul de a pune în pericol siguranța spectatorilor. În plus, nu ne permitem să alocăm milioane de euro pentru o eventuală “cosmetizare”, iar intenția mea este de a avea o arenă nouă, modernă și multifuncțională, ca în țările civilizate (…) Vom construi în Timiş un stadion nou, o maternitate nouă, centura Timișoarei, un spital regional. Vă asigur de acest lucru!”, a transmis președintele CJT, Călin Dobra.

CITEȘTE ȘI: Tragedie în familia unui bărbat de 47 de ani! A fost găsit mort într-un râu

stadion 1

stadion 2

Distribuie pe rețele de socializare

Comentarii (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.