Două copile, dispărute dintr-un centru de plasament din Timiş! Poliţiştii le caută şi cer ajutorul oamenilor

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Timiş caută două fete de 15 și 16 ani, dispărute dintr-un centrul de plasament din Lugoj.

CITEŞTE ŞI: L-aţi văzut cumva? Poliţia vă cere ajutorul pentru prinderea lui!

Chivu Anamaria are 15 ani şi împreună cu prietena ei Bodor Ariana Georgiana de 16 ani, au plecat din Centrul de Plasament de pe strada Bocşei din Lugoj şi nu s-au mai întors. Reprezentanţii Centrului au alertat poliţiştii, care acum le caută şi totodată cer şi ajutorul oamenilor să alerteze autorităţile în caz că le-au văzut.

Cele două fete au fost plecat de ieri din Centru. Iată câteva din semnalmentele fetelor:

Chivu Anamaria are înălţime de 1.60 metri, 72 kg,  față rotundă, ochi căprui şi păr brunet. La data dispariţiei, fata purta pantaloni și ghete de culoare închisă.

Bodor Ariana Georgiana are o înălţime de 1.63 metri, 55 kg,  față ovală, ochi căprui, păr șaten şi constituție astenică. La data dispariţiei, aceasta purta jeanși de culoare albastră, o jachetă kaki și pantofi sport.

CITEŞTE ŞI: Accident cumplit, pe un drum din vestul țării! O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite grav

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Probleme cu apa din cauza caniculei! Presiune scăzută în mai multe localități din Timiș

Din cauza consumului excesiv de apă datorat perioadei caniculare, în localitățile Criciova, Cireșu și Jdioara se înregistrează o presiune scăzută și este posibil ca acestea să rămână fără apă. Autoritățile atrag atenția că utilizarea apei din rețeaua publică pentru udatul grădinilor și a zonelor verzi este interzisă. Conform normelor în vigoare, necesarul de apă pentru […]
primaria tm

Primăria Timişoara se digitalizează! O actriţă, implicată în procesul de tehnologizare

Începând de luni, 4 iulie, vechea centrală analogică a Primăriei Timișoara va intra în pensie și va fi înlocuită de o centrală digitală nou-nouță. Vocea care îi va ajuta pe timișoreni să obțină informațiile de care au nevoie sau să intre în legătură cu anumite departamente și direcții îi aparține cunoscutei actrițe timișorene Olga Török. […]

Arme furate dintr-o locuinţă! Hoţii au dat atacul de patru ori la rând, la aceeaşi adresă

Doi indivizi de 29, respectiv 30 de ani, au fost prinşi în fralgrant, în timp ce încercau să pătrundă pe o proprietate privată. S-a întâmplat azi-noapte, în Făget, iar atacatorii nu erau la prima lovitură de acest gen.În alte trei nopţi au intrat prin efracţie, în aceeaşi locuinţă de pe strada Gheorghe Doja, de unde […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.