L-aţi văzut cumva? Poliţia vă cere ajutorul pentru prinderea lui!

Poliţiştii timişeni cer ajutorul populaţiei pentru prinderea unui individ certat cu legea.

Este vorba despre un bărbat care a înşelat un pensionar, în incinta unui magazin din Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Accident cumplit, pe un drum din vestul țării! O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite grav

“În fapt, la data de 07 septembrie 2017, cel în cauză i-ar fi solicitat unui bărbat, de 69 de ani, suma de 900 de lei pentru a o schimba în bancnote mai mari, în timp ce se aflau în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Timișoara și nu s-a mai întors”, transmite IPJ Timiş.

Când şi-a dat seama că a fost păcălit, bărbatul de 69 de ani a anunţat imediat Poliţia, care acum încearcă să dea de urma suspectului.

Oamenii legii cer însă şi ajutorul cetăţenilor, iar în acest sens ei au făcut publice fotografia şi semnalmentele individului.

CITEŞTE ŞI: Ministrul pentru Românii de Pretutindeni a semnat un protocol de colaborare cu Universitatea de Ştiinţe Agricole din Timişoara!

Bărbatul căutat pentru înşelăciune are ,75 – 1.80 metri, constituție robustă, păr șaten.

Oricine poate oferi informații cu privire la persoana căutată sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.