Continuă lupta pentru creșterea alocațiilor copiilor! Senatorul PSD de Timiș, Sebastian Răducanu: Viitorul copiilor noștri nu este un joc politic!

PSD lansează o campanie prin care orice român poate cere parlamentarilor să susțină creșterea alocațiilor.

CITEŞTE ŞI: Te-ai săturat să stai în casă? În scurt timp vei putea face o plimbare pe Bega, cu un vaporaş de la STPT

Social democrații acuză Guvernul Cîțu că pune copiii României pe ultimul loc în lista de priorități pentru 2021. Senatorul de Timiș, Sebastian Răducanu spune acesta este și motivul pentru care a fost lansată această campanie.

PSD continuă lupta pentru creșterea alocațiilor copiilor și-i cheamă alături pe toții românii. Am lansat o campanie online prin care oricine să se poată adresa parlamentarilor puterii și să le ceară să voteze amendamentul PSD la buget. A rămas ultima soluție prin care, practic, toții copiii din România să primească ceea ce li se cuvine prin legea adoptată de PSD, care dubla toate alocațiile.  Pentru aceasta, vă rog să accesați:  https://www.psd.ro/alocatii/ ”, spune Sebastian Răducanu, senator PSD de Timiș.

Amendamentul PSD prevede majorarea alocațiilor de la 1 martie 2021 la nivelul prevăzut inițial în Legea dublării alocațiilor nr. 14/2020. Astfel, alocațiile ar urma să crească de la 214 lei la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani și de la 427 lei la 600 de lei pentru copiii sub 2 ani sau copiii cu handicap.

CITEŞTE ŞI: Momente grele pentru membrii trupei Cargo! Adi Bărar este în stare critică, la terapie intensivă

Social democrații mai spun că grație acestei campanii orice părinte, bunic sau cetățean va putea intra ușor în legătură și le va putea scrie pe Facebook sau e-mail parlamentarilor care se opun dublării alocațiilor, iar senatorilor și deputaților  trebuie să li se reamintească faptul că au îndatoriri față de cei care i-au votat. 

Fiecare minciună privind majorările alocațiilor înseamnă pentru mulți copii condamnarea la sărăcie, pentru unii înseamnă chiar condamnarea la foame și la sănătate precară.  Iar fiecare dintre acești copiii, condamnați la subdezvoltare de Guvernul Austerității, își ratează șansele de a-și pune în valoare potențialul enorm pe care orice copil îl are la început de viață. Toate aceste șanse ratate ale copiilor de azi, condamnați la sărăcie, înseamnă înzecit sau înmiit mai multe șanse ratate de România în viitoarele decenii. Copii sunt viitorul nostru! Cum ne creștem copiii, așa va arăta viitorul!”, mai spune Răducanu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Revoluţie în universităţi! Un miliard de euro, pentru digitalizare

Coronavirusul a dus la o transformare uriaşă a sistemului de învăţământ din România, în ceea ce priveşte comunicarea online.

Călător strivit de tramvai! Bărbatul a murit pe loc

Un accident mortal a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Timişoara, în zona AEM.

VIDEO: Scandal la Dumbrăviţa, unde primarul aruncă în stradă, copiii cu probleme sociale şi cu dizabilităţi

S-au încins spiritele, în această după-amiază, la dezbaterea publică privind soarta Centrului de Zi din comuna Dumbrăviţa.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.