Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Te-ai săturat să stai în casă? În scurt timp vei putea face o plimbare pe Bega, cu vaporaşele de la STPT

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iarna pare că se dă plecată şi odată cu încălzirea vremii, STPT face pregătiri pentru reluarea trasnportului pe Canalul Bega.

De pe data de 6 martie, transportul public şi de agrement cu vaporaşele se va relua.

CITEŞTE ŞI: Momente grele pentru membrii trupei Cargo! Adi Bărar este în stare critică, la terapie intensivă

“Cele 7 vaporașe au andocat pe platforma special amenajată în depoul Dâmbovița în luna decembrie a anului trecut, intrând în revizie tehnică. Vaporașele destinate transportului public și de agrement vor fi scoase la apă în data de 27 februarie, urmând să fie supuse testelor de rutină până în 6 martie, dată la care va fi reluat transportul public și de agrement pe Bega”, transmite STPT.

Detaliile despre traseu, stații și graficul de circulație vor fi anunţate săptămâna viitoare.

Informaţiile vor fi afișate în stațiile de pe Canalul Bega și pe site-ul oficial al STPT (www.stpt.ro – secțiunea orare).    

Tot din 6 martie vor fi disponibile și cele peste 400 de biciclete și 96 de trotinete, ca alternative la transportul public.

Bicicletele vor putea fi ridicate din cele 25 de rastele amplasate în stațiile mijloacelor de transport în comun și din alte 9 rastele amplasate pe malul Canalului Bega. Trotinetele vor putea fi ridicate din cele 13 stații special amenajate în Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Crește numărul cazurilor noi de coronavirus! Aproape 4.000 au fost confirmate în ultimele 24 de ore! Alți 81 de oameni au murit

 

 

Ultima modificare Joi, 25 Februarie 2021 14:55

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login