Colterm opreşte căldura în Timişoara! Motivul: temperaturile ridicate de afară

 Se opreşte căldura la Timişoara, odată cu încălzirea vremii!

CITEŞTE ŞI: Prins la frontieră cu acte false! Ce le-a spus polițiștilor?

Reprezentanţii Colterm anunţă că pentru început va fi oprit agentul termic pe timpul zilei, însă va fi sistat şi pe timp de noapte, asta dacă timp de trei zile consecutiv temperaturile vor fi mai mari de 10 grade Celius, iar asta se va întâmpla chiar de mâine noapte.

După cum am anunțat, având în vedere prognoza meteo pentru următoarele zile, când se anunță temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului, Colterm a decis sistarea temporară a agentului termic pe timp de zi, începând cu 12 aprilie. Pentru că în perioada următoare și temperaturile nocturne vor depăși 10 grade Celsius, reprezentanţii Colterm anunţă că  vor sista şi furnizarea încălzirii și pe timpul nopții începând de vineri, 13 aprilie”, transmit reprezentanţii Colterm.

Totuşi, în cazul în care, săptămână viitoare, temperaturile nocturne vor scădea sub 10 grade, societatea de teroficare va relua furnizarea încălzirii doar pe timp de noapte sau, dacă este cazul, în regim non-stop.

CITEŞTE ŞI: Foştii deţinuţi au dreptul la şanse egale, pe piaţa muncii! Cum îi sprijină reprezentanţii Penitenciarului Timişoara?

Pentru eventualele reclamații și sesizări privind oprirea temporară a serviciului de furnizare a agentului termic pentru încălzire, puteți contacta specialiștii Colterm la numerele de telefon 0256.494.133 sau 0756.061.468 sau la adresa de e-mail [email protected]

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO Protest al studenţilor la Timişoara! Sunt nemulţumiţi de modificările aduse la Legea Educației

Sute de studenţi din întreaga ţară protestează la Timişoara! Tinerii sunt nemulţumiţi că nu au fost consulaţi cu privire la noile modificări aduse Legii Educaţiei în ceea ce priveşte învăţământul superior.

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.