Călin Dobra, preşedinte cu acte în regulă, al PSD Lugoj. Vrea să câştige Primăria

Membrii PSD Lugoj și-au ales o nouă echipă de conducere, cu care vor să câştige Primăria oraşului, la următoarele alegeri locale.

Călin Dobra, care era și președinte interimar al organizației locale, încă din noiembrie 2020, a fost ales să conducă în continuare filiala.

Vechiul birou a fost dizolvat după rezultatele slabe obținute la alegerile locale din septembrie 2020.
Acum, principalul lui obiectiv este obţinerea unui rezultat bun, la alegerile din 2024.

CITEŞTE ŞI: Mobilizare uriaşă de forţe, pentru stingerea unui incendiu! Arde o hală cu deşeuri din plastic

,,Pe fondul unor nemulțumiri acumulate ale cetățenilor, a unei campanii agresive împotriva PSD, la nivel național, dar și din lipsa unei strategii pe termen lung, conducerea primăriei a fost pierdută după 12 ani. Este obligatoriu să înţelegem că nu trebuie să rămânem fără reacţie, că trebuie să adaptăm mijloacele şi acţiunile politice la nevoile locuitorilor și localității. Pentru a deveni apreciată în comunitate, activitatea noastră în plan local va trebui să fie relevantă faţă de nevoile oamenilor şi adaptată specificului local”, transmite Dobra.

Proaspăt ales preşedinte al PSD Lugoj, Dobra vine cu o echipă despre care spune că este alcătuită atât din oameni cu experiență politică, cât și din membrii noi, tineri, care au ceva de spus în domeniul în care performează.

“Este o echipă alcătuită din oameni de acțiune, capabili să facă față încercărilor zilnice din orașul nostru, cu o viziune, care conţine multe reguli, măsuri şi recomandări, ştiind foarte bine că numai dacă ne propunem un proiect politic pe termen lung, vom reuşi să trecem peste momentele grele în care ne-am aflat de multe ori, pentru a recâștiga încrederea oamenilor și conducerea Primăriei Lugoj!”, mai spune Călin Dobra, președintele PSD Lugoj.

În cadrul conferinței extraordinare a fost aleasă conducerea completă a Organizației PSD Lugoj: Călin Dobra – președinte; Oana Tyukodi – secretar executiv; Cristian Oros, Florin Subțire, Daniel Jurjescu – vicepreședinți; Iosif Crăciunescu, Marius Belin, Andreea Ionescu, Ionuț Dumitriu, Simina Ghiurchi, Emanuel Blaj, Liliana Băluță, Doru Bohotici, Baru Cosmin, Marius Baboniu– membri.

CITEŞTE ŞI: Şocant! Un bărbat a încercat să îşi pună capăt zilelor, sub ochii poliţiştilor!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.