Şocant! Un bărbat a încercat să îşi pună capăt zilelor, sub ochii poliţiştilor!

Caz învălui în mister, în judeţul Timiş, descoeprit de poliţişti, după ce un bărbat a sunat la 112 anunţând că fratele lui nu îi permite să îşi vadă tatăl vitreg.

Oamenii legii au mers imediat la adresa inndicată, din comuna Banloc, unde au găsit un bărbat de 50 de ani, fratele reclamantului.

CITEŞTE ŞI: Presiune scăzută la apă în două localități din Timiș! Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție

Bărbatul a încercat să îi împiedice pe poliţişti să intre în curte, însă aceştia au reuşit să pătrundă, cu ajutorul pompierilor.

În momentul în care au intrat în casă, bărbatul de 50d e ani a ameninţat că se sinucide şi chiar şi-a provocat mai multe leziuni la nivelul gâtului şi al mâinilor.

Din fericire, rănile pe care şi le-a făcut, nu i-au pus viaţa în pericol, iar poliţiştii au reuşit s îl imobilizeze şi l-au dus la Spitalul din Deta, unde a primit îngrijiri medicale.

Ulterior, bărbatul a fost internat la un spital de psihiatrie.

CITEŞTE ŞI: Culiță Chiș dezvăluie de ce deraiază sau se opresc pe șine tramvaiele Bozankaya!

În casă, poliţiştii au descoperit cadavrul unui bărbat de 66 de ani, despre care nu ştie deocamdată ce i-a provocat decesul.

Este vorba despre tatăl vitreg al reclamantului şi al bărbatului care a încercat să se sinucidă.

Acum, oamenii legii anchetează cazul şi au deschis un dosar penal in rem, pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.