Bravo lor! Copiii de la Montessori au devenit din nou, campioni regionali la Jocurile de Gândire

Micuţii de la Montessori Haus Timişoara demonstrează încă o dată că sunt cei mai buni.

Ei s-au calificat încă o dată la faza naţională a Olimpiadei Jocurilor de Gândire Mindlab.

CITEŞTE ŞI: Rampage rulează în format IMEX, în Cinema Shopping City Timişoara!

Mindlab03

Copiii de la Montessori s-au impus în faţa celor de la Grigore Moisil, Lenau, Waldorf şi Şcoala Generală 24, obţinând 26 din 28 de puncte posibile.

“Mergem mai departe la faza natională, care va avea loc sâmbătă, 5 mai 2018, cu începere de la ora 10:00, la Hotel Caro din Bucureşti. Obiectivul nostru de acum este să ne calificăm mai departe, la Olimpiada Internaţională, care va avea loc în luna iunie a acestui an, în Antalya”, a declarat Daniel Scornea, director de Marketing la Montessori Haus Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Foto: Premii de aproape 5.000 de euro, în cea de-a doua zi a competiţiei de sărituri peste obstacole de la Herneacova

Echipa câştigătoare este formată din: Abalone- Alexandru Triff, Dame – Alexia Cionvica, Octi – Dan Maximilian și Quoridor – Luca Maier.

Nu este pentru prima dată când copiii de la Montessori se impun în aceste de jocuri de gândire.

În 2015 şi 2016 ei s-au clasat pe primul loc la fazele internaţionale ale olimpiadelor, care au avut loc la Istambul, respectiv Atena.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.