Rampage rulează în format IMAX, în Cinema Shopping City Timişoara!

Nu-i așa că vă era dor de un film de acțiune cu multe efecte speciale și cu un erou gata să salveze situația?

Ei bine, patru companii de la Hollywood și-au unit forțele pentru a va oferi un blockbuster de excepție.

CITEȘTE ȘI: Premii de aproape 5.000 de euro, în cea de-a doua zi a competiţiei de sărituri peste obstacole de la Herneacova

Nu, nu este o continuare a seriei „Rampage” lansată intre 2009 și 2014, ci un film diferit, cu altă temă, nu atât de sângeros, insă cu efecte speciale de calitate și cu Dwayne Johnson revenind la genul de filme care l-a făcut celebru, după ce timp de 3 ani a jucat intr-un serial de comedie.

Povestea este simplă. Un om de știinta, Davis Okoye, interpretat de Johnson, crește incă de la naștere o gorilă. Relația de prietenie intre cei doi evoluează de-a lungul anilor, insă in urma unui experiment eșuat, gorila simpatică se transformă intr-un adevărat King Kong pus pe distrugere. Mai adăugam aici un lup imens și un crocodil pe masură, și ne putem da seama cam ce infruntare interesantă iese. Nu vă dezvaluim alte lucruri pentru ca este mai bine să le descoperiți singuri. Cert e că alaturi de „The Rock” (porecla lui Dwayne Johnson) mai apar Will Yun Lee si Breanne Hill, colegi cu el și la succesul din 2015, „San Andreas”.

CITEȘTE ȘI: A fost prins deţinutul care a evadat de la un punct de lucru! Unde se ascundea?

Regizor este Brad Peyton, ce care este „responsabil” pentru „San Andreas”, „Journey 2: The mysterious island”, sau „Incarnate”, dar care va primi in grijă și viitoarea producție „San Andreas 2”

{youtube}coOKvrsmQiI{/youtube} 

.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.