Atenție şoferi! Restricţii de circulaţie pe autostrada A1! Unde se lucrează?

Atenție şoferi! De mâine, 3 mai, vor fi restricții pe autostrada A1, din cauza unor lucrări de reparaţii.

CITEŞTE ŞI: Vacanţa de 1 Mai, costisitoare pentru mai mulţi timişeni! Poliţiştii au împărţit 1.500 de amenzi în valoare de 340.000 de lei

Pe sensul de mers Traian Vuia – Remetea Mare, vor fi două zone cu restricții, la km 468+500, respectiv km 474+500. Se lucrează pe banda a 2-a, așadar traficul se va desfășura pe prima bandă și pe banda de urgență.

Pe sensul de mers Remetea Mare – Traian Vuia, se va lucra pe banda de urgență și pe banda 1, la km 480+900, iar traficul va fi direcționat pe banda a 2-a. 

CITEŞTE ŞI: Maşină burduşită cu ţigări de contrabandă oprită în trafic!

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să semnalizeze din timp schimbarea benzii de circulaţie, să reducă viteza de deplasare în zona lucrărilor şi să sporească atenţia la volan.                                  

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.