Vacanţa de 1 Mai, costisitoare pentru mai mulţi timişeni! Poliţiştii au împărţit 1.500 de amenzi în valoare de 340.000 de lei

Peste 1000 de poliţişti au acţionat în întreg județul pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, în minivacanţa de 1 mai.

CITEŞTE ŞI: Maşină burduşită cu ţigări de contrabandă oprită în trafic!

Aşadar, în ultimele 5 zile, oamenii legii au aplicat peste 1.500 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 340.000 de lei.

În ultimele 5 zile, polițiștii au efectuat 75 de acțiuni și controale, în urma cărora au fost aplicate 1516 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 338.500 de lei. Din totalul acestora, 271 au fost la Legea nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică. Majoritatea, 1245, au vizat încălcări ale O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care 229 pentru conducere cu viteză excesivă”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Totodată, au fost reținute 88 de permise de conducere pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, viteză excesivă şi alte abateri la regimul rutier. 

CITEŞTE ŞI: Eroină la 11 ani! O fetiță și-a salvat mama și fratele căzuți într-o râpă

Poliţiştii continuă acţiunile şi în perioada următoare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

Lucian Mărgineanu este noul director al centrului de producție Continental Automotive din Timișoara

Lucian Mărgineanu a preluat poziția de director al fabricii Continental Automotive Timișoara, de la începutul acestei luni!

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.