Angajaţii DGASPC Timiş îşi primesc din nou sporurile! Consiliul Judeţean a alocat banii

Angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş  îşi vor primi sporurile.

CITEŞTE ŞI: Incendiu într-un bloc, din vestul țării! Locatarii au fost evacuați

Consiliul Judeţean a suplimentat sumele de bani, pentru acordarea sporurilor ce au fost tăiate la începutul anului, pentru că nu au fost fundamentate de Direcţie. Între timp s-a făcut şi acea fundamentare, iar astăzi a fost aprobat proiectul prin care se acordă 14 milioane de lei, pentru acordarea sporurilor pentru întreg anul 2018.

Beneficiind și de o modificare legislativă de a folosi excedentul la cheltuielile de personal și pentru a acoperi anumite corecții pe fonduri europene, astăzi, în cadrul Consiliului Județean a fost iniţiat un proiect şi aprobat prin vot, pentru rezolvarea situației la DGASPC și acordarea sporurilor care până la urmă au fost fundamentate de către Direcție. Bineînţeles că așteptăm Hotărârea de Guvern cu aprobarea unui regulament cadru privind acordarea sporurilor pentru asistență socială și sănătate și vom vedea mai departe dacă va mai trebui suplimentare sau se va opri plata anumitor sporuri. Au fost acordați aproximativ 14 milioane de lei DGASPC, în completarea unei sume de 8 milioane lei. Sunt toate sporurile la nivelul anului 2018 acoperite pentru personalul angajat”, spune preşedintele CJT, Călin Dobra. 

CITEŞTE ŞI: Haos pe șoselele din Timiș! Accidente pe bandă rulantă, din cauza poleiului

Aproximativ 1.500 de angajați ai Drecţiei nu au mai primit sporuri, ce reprezintă chiar şi până la 75% din salariu, din data de 15 februarie 2018. În data de 8 martie, mai mulţi angajaţi ai DGASPC au protestat în faţa Consiliului Judeţean pentru a primi sporurile înapoi.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.