Acțiuni fulger, în mijloacele de transport în comun. Despre ce este vorba?

În decursul a două săptămâni, mijloacele de transport în comun au fost luate cu asalt de agenții de intervenție pază și ordine din cadrul STPT (fosta RATT).

Astfel, în urma controalelor efectuate, 23 de persoane s-au ales cu amenzi, dar și cu avertismente.

CITEȘTE ȘI: Autobuzul 33 barat, pe urmele „bătrânului” 33! Traseul, prelungit până la Catedrală

Două dintre persoanele controlate nu au vrut să coopereze cu agenții, astfel că a fost nevoie de intervenția jandarmilor.

La percheziția corporală, asupra uneia dintre cele două persoane, oamenii legii au găsit un box din categoria obiectelor periculoase.

CITEȘTE ȘI: Surpriză la frontiera de vest! Unde erau ascunși șase iranieni?

“Dorim să informăm călătorii pe această cale faptul că pe liniile metropolitane bilete de călătorie pe suport de hârtie nu sunt valabile. Călătoria se efectuează în baza abonamentelor specifice liniilor respective, precum și prin opțiunea de portofel electronic”, a transmis Diana Pleșa, purtător de cuvânt STPT.

Săptămâna viitoare, vor fi controale în toate mijloacele de transport în comun, dar mai ales pe liniile de autobuz 33 și 33 barat, respectiv liniile de troleibuz 15 și 16.

                                                                                                           

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Probleme cu apa din cauza caniculei! Presiune scăzută în mai multe localități din Timiș

Din cauza consumului excesiv de apă datorat perioadei caniculare, în localitățile Criciova, Cireșu și Jdioara se înregistrează o presiune scăzută și este posibil ca acestea să rămână fără apă. Autoritățile atrag atenția că utilizarea apei din rețeaua publică pentru udatul grădinilor și a zonelor verzi este interzisă. Conform normelor în vigoare, necesarul de apă pentru […]
primaria tm

Primăria Timişoara se digitalizează! O actriţă, implicată în procesul de tehnologizare

Începând de luni, 4 iulie, vechea centrală analogică a Primăriei Timișoara va intra în pensie și va fi înlocuită de o centrală digitală nou-nouță. Vocea care îi va ajuta pe timișoreni să obțină informațiile de care au nevoie sau să intre în legătură cu anumite departamente și direcții îi aparține cunoscutei actrițe timișorene Olga Török. […]

Arme furate dintr-o locuinţă! Hoţii au dat atacul de patru ori la rând, la aceeaşi adresă

Doi indivizi de 29, respectiv 30 de ani, au fost prinşi în fralgrant, în timp ce încercau să pătrundă pe o proprietate privată. S-a întâmplat azi-noapte, în Făget, iar atacatorii nu erau la prima lovitură de acest gen.În alte trei nopţi au intrat prin efracţie, în aceeaşi locuinţă de pe strada Gheorghe Doja, de unde […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.