Surpriză la frontiera de vest! Unde erau ascunși șase iranieni?

Un control de rutină a întrerupt călătoria a opt iranieni, care încercau să părăsească ilegal țara, pe la vama Cenad.

Polițiștii de frontieră au legitimat un cetățean din Iran, în vârstă de 43 de ani, aflat la volanul unei autorulote, înmatriculată în Suedia.

CITEŞTE ŞI: Liniile de tramvai, locul de parcare al șoferilor! Ce măsuri au luat polițiștii?

Acesta era însoțit de o femeie de 39 de ani, suedeză de origine iraniană. 

Însă, la un control mai amănunțit, polițiștii au devenit suspicioși atunci când, în partea laterală a autorulotei, au descoperit un compartiment improvizat.

Drept urmare, oamenii legii l-au deschis, descoperind astfel ascunse șase persoane, trei bărbați, două femei și un minor.

iranieni cenad

CITEŞTE ŞI: Poliţiştii locali fac „recensământul” timişorenilor care îşi sărbătoresc anul acesta propriul centenar!

“Din primele verificări, s-a stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni iranieni, adulții având vârste cuprinse între 28 şi 38 de ani, iar minorul având vârsta de 15 ani. Persoanele în cauză au declarat că intenționau să ajungă în vestul Europei și au recurs la această metodă deoarece nu dețineau documente valabile”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră Cenad.

Iranienii ascunși s-au ales cu dosare penale pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar șoferul și pasagera, pentru trafic de migranți.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se oprește apa mâine într-o localitate din Timiș! Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție

Vineri, 12 august, între orele 8-16, în Fărășești se va întrerupe furnizarea apei pentru spălarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.