Zeci de șoferi de tir, arși la buzunare. Ce nereguli au făcut?

O nouă acțiune fulger a polițiștilor locali a avut loc pe străzile din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Apel diperat la 112! A fost chemată ambulanţa, în vamă

Mai mulți șoferi de tir au fost sancționați în doar câteva ore, fiindcă nu au respectat prevederile legale referitoare la circulația cu autovehicule de mare tonaj, în oraș.

Astfel, trei șoferi de tir, care au circulat în zona străzilor Demetriade și Amurgului, au fost amendați de polițiștii rutieri cu câte 2.500 de lei fiecare, deoarece nu au plătit taxa de tranzit.

Totodată, alți trei conducători auto au primit amenzi, între 1.000 și 2.500 de lei, fiindcă au parcat în aceeași zonă și au încurcat circulația.

CITEȘTE ȘI: Accident în lanț, cu 7 mașini implicate! O persoană a ajuns la spital

“Reamintim că, potrivit HCL 638/2013, vehiculele de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone care tranzitează Municipiul Timişoara vor plăti o taxă de tranzit. Tranzitul reprezintă trecerea vehiculelor care transportă marfă pe teritoriul Municipiului Timişoara fără alte staţionări decât cele strict necesare pentru schimbarea direcţiei. Nu sunt în tranzit vehiculele care aduc sau preiau marfă în și din Municipiul Timişoara”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Polițiștii vor continua aceste acțiuni și în următoarea perioadă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.