Vrei un job care te duce în jurul lumii? Acum e şansa ta! Wizzair face angajări

Compania aeriană Wizz Air își continuă eforturile de recrutare în șapte dintre bazele sale din România, urmând angajeze peste 100 de însoțitori de zbor doar în acest an.

Cei care doresc să participe și să afle mai multe despre cariera de însoțitor de zbor și despre beneficiile de care au parte în cadrul WIZZ trebuie să se înscrie aici.

Mai multe evenimente vor fi anunțate de-a lungul anului pe pagina web dedicată a companiei aeriene.

CITEŞTE ŞI: Presiune scăzută la apă în două localități din Timiș! Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei

Câte patru evenimente vor avea loc în București, Cluj-Napoca și Iași, trei evenimente în Craiova și câte două evenimente în Timișoara, Sibiu și Bacău, oferind viitorilor însoțitori de zbor șansa de a descoperi mai multe despre compania aeriană și despre aviație.

Cei prezenți la eveniment vor avea ocazia să aplice în aceeași zi pentru un post vacant în echipa companiei aeriene.

Candidații sunt așteptați la ora 9:00 și vor avea parte de o zi plină cu activități, inclusiv o introducere personală, jocuri de rol situaționale, un exercițiu de grup și un interviu individual.

Wizz Air încurajează înscrierile însoțitorilor de zbor experimentați, precum și pe cele ale doritorilor fără experiență.

“Însoțitorii de zbor se pot aștepta la salarii competitive, suplimentate de plăți pentru sectoarele de zbor realizate, în funcție de durata zborului, și de un procent din valoarea produselor vândute la bord, precum și la instruirea specifică industriei, o alocație de pregătire pentru cele șase săptămâni de training, uniformă gratuită, bilete nelimitate cu reducere pentru angajați, un număr de bilete gratuite și reduceri pentru prieteni și familie și un program de lucru anunțat în fiecare lună. Însoțitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos și multicultural, în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, având acces la o varietate de ocazii interesante de a progresa în carieră în cele peste 50 de țări în care compania aeriană operează” transmite Wizz Air.

Însoțitorii de zbor au totodată oportunitatea de a deveni viitori ambasadori WIZZ.

Doar în cadrul celei mai recente ediții a Wizz Air Ambassador Programme, care se desfășoară între 2022 și 2024, două însoțitoare de zbor din România, Cristina Rada și Liana Sărmășan, au devenit ambasadoare WIZZ.

CITEŞTE ŞI: FOTO Lucrări majore de reparații la Bastionul Theresia! Investiția este de peste 1,6 milioane de lei

Toți membrii echipajului care sunt parte a echipei Wizz Air de cel puțin un an se pot alătura programului.

„În 2011, am devenit unul dintre primii ambasadori ai Wizz Air, în cadrul primei ediții a acestui program special. A fost o experiență frumoasă atunci, așa cum este și acum. De atunci, am progresat semnificativ în cariera de însoțitoare de zbor, învățând mai multe despre oameni, despre cum este printre nori și văzând locuri noi aproape în fiecare zi. Acum, vreau să le arăt experiența uimitoare a unui „birou” printre nori și să le reamintesc tuturor celor care se gândesc să devină însoțitori de zbor că, dacă vrei cu adevărat să urmezi o astfel de carieră, cerul este singura limită. Să descoperi mai multe culturi, să legi prietenii pe parcurs și, cel mai important, să vezi satisfacția pasagerilor după ce îți faci datoria sunt doar o parte dintre aspectele frumoasei călătorii a unui însoțitor de zbor”, spune Liana Sărmășan, însoțitoare de zbor pe poziție de senior și ambasadoare Wizz.

„Cu sau fără experiență, candidații au ocazia să se alăture echipei de însoțitori de zbor din România a Wizz Air și să descopere beneficiile și experiențele minunate ale acestei cariere. Wizz Air continuă să-și extindă echipa în România și nu numai. Așteptăm cu nerăbdare să îi întâlnim pe viitorii noștri însoțitori de zbor în cadrul următoarelor evenimente de recrutare din România și să le împărtășim mai multe despre posibilitățile de dezvoltare a carierei din cadrul Wizz Air. Angajează-te într-o zi, alătură-te Wizz Air!”, explică Andras Rado, Senior Cabin Crew Recruitment Manager în cadrul Wizz Air.

URMĂTOARELE EVENIMENTE DE RECRUTARE WIZZ AIR DIN ROMÂNIA

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.