[VIDEO] Super veste de la Robu! Ce se întâmplă la pasajul Popa Șapcă?

Primim o nouă veste despre ceea ce se întâmplă pe șantierul Popa Șapcă.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat că are o super veste: astăzi a ajuns pe șantier podul care va fi montat deasupra pasajului. 

CITEȘTE ȘI: Cât de frumos! Centrul Timișorei s-a umplut de culoare, la Parada Portului Popular

“Astăzi de dimineață a fost adus în șantier podul pasajului Popa Șapcă, o structură metalică de 25 metri lungime -atât va fi anvergura acestui pasaj!- și 4.4 metri lățime”, a anunțat Robu.

Podul va fi montat pe poziție începând din 21 August 2017. 

Suntem, așadar, în linie dreaptă și cu această mare și grea lucrare! Nu mai rămâne decât să se încheie cercetările arheologice, pentru a se putea intra în forță și pe str. Popa Șapcă propriu-zisă”, a mai declarat edilul. 

CITEȘTE ȘI: Alin Popovicu rămâne secretar general al PNL

Pe Popa Șapcă ma rămâne să se lucreze la rețelele de utilități, să se realizeze construcția zidurilor delimitatoare ale carosabilului, lărgirea la 4 benzi a carosabilului, amenajarea trotuarelor și pistelor de bicicletă, plantarea de copaci pe toată lungimea, pe ambele părți,și amenajarea fâșiilor de spațiu verde.

Autoritățile spun că vor să finalizeze șantierul până la venirea iernii, deși termenul contractual este primăvara aului viitor.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F172674319443777%2Fvideos%2F1562502420460953%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”311″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

Două proiecte de reabilitare termică a unor blocuri din Timișoara, deblocate după mai bine de 3 ani. Încep lucrările

Municipalitatea a semnat două contracte de reabilitare termică a două blocuri din Timișoara.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.