Tupeu jegos, la Primăria Timişoara! Cum au încercat slugile lui Fritz să denatureze adevărul?

Problemele din Timişoara, legate de mizeria care poate fi văzută la totul pasul şi bălăriile care au pus stăpânire pe mai multe zone, par fără rezolvare.

Asta mai ales în contextul în care, administraţia Fritz este preocupată să denatureze adevărul, în loc să caute soluţii.

CITEŞTE ŞI: Accident grav pe DN6, în apropiere de Lugoj! Un om și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un tir!

Cea mai recentă dovadă în acest sens vine odată cu finalizarea controlului Gărzii de Mediu şi Direcţiei Agricole, solicitat de prefectul judeţului.

Înainte ca rezultatele verificărilor să ajungă în spaţiul public, oamenii lui Fritz au anunţat o parte a presei, pe surse, că neregulile au fost minore, drept urmare amenda primită de Primărie, a fost una simbolică, de 500 de lei.

Adevărul este altul: organele de control au sancţionat municipalitatea cu amenda maximă, de 10.000 de lei, pentru situaţia jalnică în care este Parcul Civic, din centrul oraşului.

Această sancţiune nu este o premieră pentru administraţia Fritz.

În luna februarie, inspectorii de mediu au amendat Primăria cu 60.000 de lei, pentru mizeria din oraş.

Municipalitatea a contestat acea sancţiune şi, cel mai probabil, o va contesta şi pe cea pe acum.

CITEŞTE ŞI: Dialog între instituțiile cu atribuții de control și reprezentanții corpurilor profesionale din județul Timiș

UPDATE:

Prefectul judeţului, Mihai Ritivoiu, confirmă amenda maximă primită de Primărie şi speră ca problemele timişorenilor să fie rezolvate cât mai repede.

“Controlul s-a finalizat ieri, iar Primăria Timişoara a fost amendată cu 10.000 de lei, pentru situaţia diin parcuri: iarbă netăiată, ambrozie crescută şi coşuri de gunoi pline cu deşeuri menajre. Au fost lăsate o serie de măsuri, pe care Primăria trebuie să le ia în urmtoarele două săptămâni. Problema trebuie să fie rezolvată. Eu asta îmi doresc, nu neapărat să fie date amenzi”, a declarat pentru sursadevest, Mihai Ritivoiu, prefectul judeţului Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea

Accident rutier grav, în această dimineaţă, provocat de şoferul unui autoturism, un borbat de 73 de ani. AcesTa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Pe DJ 592 D, care leagă municipiul Lugoj de localitatea Jabăr. CITEŞTE ŞI: Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină Maşina a părăsit partea […]

Se oprește apa, săptămâna viitoare, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță mai multe lucrări la rețele

Luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei […]

Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină

La Timişoara a avut loc, în această după-amiază, Pride TM, un marş destinat comunităţii LGBTQ+. Aproximativ 500 de participanţi, membri ai comunităţii dar şi susţinători s-au adunat în parcul din spatele Casei Căsătoriilor, de unde au pornit prin oraş, pe un traseu stabilit de dinainte. CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 13 ani! […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.