Traian Băsescu, făcut de ruşine în judeţul Timiş! Cum a dat preşedintele organizaţiei judeţene, cu oiştea-n gard?

| Sursa de Vest | | 1 Comentariu

Alegerile anticipate care s-au desfăşurat duminică în Denta, au fost un bun indicator pentru partidele politice.

Exact ca la turul de scrutin din 2016, PSD s-a clasat pe primul loc, cu aproape o mie de voturi, câştigând astfel fotoliul de primar al comunei.

Candidatul PNL s-a clasat pe locul II, cu un număr de voturi apropiat de cel obţinut la alegerile locale de anul trecut, adică 547.

Dacă despre cele două partide putem spune că şi-au menţinut atât poziţia cât şi numărul de voturi, supriza vine dinspre PMP.

Partidul lui Traian Băsescu a “reuşit” să adune doar 16 voturi, cu 90% mai puţine decât la alegerile din 2016.

“Nu aș vrea să comentez rezultatul… chiar nu îmi explic ce s-a întâmplat. O să analizăm ce a fost acolo, noi am făcut acolo campanie trei zile la rând, am fost cu colegii și am luat pas cu pas toată comuna”, a declarat pentru sursadevest, preşedintele interimar al PMP Timiş, Radu Şumălan.

Aşadar, în timp ce celelalte partide au tratat alegerile cu seriozitate, iar liderii PSD şi PNL au fost zilnic în zonă, preşedintele PMP Timiş şi-a bătut joc de alegători şi de propriul candidat. Acesta a explicat că nu a primit niciun ajutor de la conducerea filialei, ba chiar i s-au pus beţe-n roate.

“Domnul Şumălan a fost de două ori la Denta, în toată campania. Pe mine m-a nominalizat dom’ profesor (n.a – Şumălan). Mi-a spus că a primit telefon de la Bucureşti şi că trebuie să candidez. Eu nu eram pregătit pentru asta. Ei (n.a – cei din conducerea PMP Timiş) în loc să mă ajute, sau cel puţin să mă lase pe mine să îmi fac treaba, mă tot chemau pe la Timişoara. Eu aveam treabă în comună, trebuia să stau de vorbă cu oamenii, şi ei ba mă chemau la conferinţe de presă, ba mă trimiteau pe la televiziuni…”, a explicat candidatul PMP la primăria Denta, Vlastimir Pasici.

Eşecul înregistrat la Denta de partidul lui Traian Băsescu este cu atât mai răsunător cu cât, la alegerile din 2016, echipa a reuşit să adune peste 8% dintre voturi, adică 152.

Acum, Radu Şumălan, alături de ceilalţi care au mazilit-o pe Roxana Iliescu din fruntea PMP Timiş, caută tot felul de scuze pentru rezultatul ruşinos. A uitat că în urmă cu doar câteva luni se erija într-un adevărat lider, anunţând o creştere spectaculoasă a PMP. Atât ca număr de membri cât şi ca rezultate înregistrate la urne.

Şumălan a demonstrat care îi este valoarea: 1%. În doar câteva luni, a dus partidul în groapă, îndepărtând alegătorii care în 2016 au votat PMP Timiş. Şi a mai reuşit ceva: să facă de râs PMP şi pe adevăratul lui lider, Traian Băsescu.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Foarte grea politica asta. Acest profesorașii prost crede ca poate face fata? In plus este si foarte naiv. Politica se face cu stomac si multă nesimțire. Demisia de onoare este singura soluție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.