Traficanți de droguri, săltați de mascați! Un jandarm din vestul țării, șeful rețelei

Descinderi în forță, în 13 locații din vestul țării! Mai mulți traficanți de substanțe psihoactive au fost călcați de mascați.

Mare le-a fost mirarea procurorilor și polițiștilor Antidrog Oradea, atunci când, în urma perchezițiilor, au descoperit că șeful rețelei era un om al legii, mai exact un jandarm orădean, Dan Marius Mendea.

Gruparea a fost organizată chiar de jandarm, care se folosea de oameni apropiați și de încredere, pentru a introduce marfa pe piață, vândută ulterior en-gross – sub formă de pulbere pentru stropit, cât şi en-detail – sub formă de materie vegetală.

CITEȘTE ȘI: [FOTO] Ziua Jandarmeriei, sărbătorită la Timişoara cu exerciţii de dresaj canin, lupte şi focuri de armă!

Astfel, unul dintre traficanți, un bărbat de 40 de ani, din Oradea, a fost prins în flagrant delict, în timp ce vindea 50 de pastile de ecstasy, în valoare totală de 3.000 de lei, fapt care a condus la descinderile ce au avut loc în această dimineață.

În urma perchezițiilor din locuințele suspecților, au fost ridicați 25.489 de lei, 7.330 de euro, 2.720 de dolari americani, 41.500 de forinți și 80 de lire sterline.

CITEȘTE ȘI: Un nou seminar de informare marca CCIAT! A fost dezbătut Regulamentul privind Protecţia Datelor

FOTO 2 BCCO ORADEA

Totodată, au fost puse în executare 16 mandate de aducere emise pe numele membrilor grupării, cei în cauză fiind conduși la sediul DIICOT Oradea, în vederea audierii și luării măsurilor legale față de aceștia.

În acest moment, jandarmul se află în arest.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

Aquatim anunţă noi întreruperi în furnizarea apei!

Joi, 18 august, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Chizătău pentru spălarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.