Timișoara e plină de mormane de gunoi din cauza nepăsării oamenilor! Ce spune Robu?

Orașul de pe Bega pare să își piardă din frumusețe și se transformă într-un loc mizerabil, și asta din cauza nesimțirii unora dintre timișoreni, care aruncă mormane de gunoi peste tot.

Deși Retim a stabilit un program pentru a ridica gunoiul de pe fiecare stradă din oraș, oamenii s-au grăbit si au aruncat tot ce nu le-a mai trebuit prin casă la colț de stradă, înainte să înceapă curățenia de primăvară.

Astfel, mormanele de gunoi au stat timp de două săptămâni afară, până când firma de salubrizare a ajuns să le strângă.

CITEȘTE ȘI: Un om al străzii, omorât în bătaie! Cum s-a întâmplat totul?

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, spune că, deși curățenia de primăvară a început cu întârziere în acest an, timișorenii ar fi trebui să respecte graficul stabilit de Retim.

„Îi rog pe cetățeni să respecte graficul. Mizeria pe care o vedem în oraș se datorează pe de-o parte RETIM-ului, dar și cetățenilor care nu ințeleg să procedeze așa cum ar fi trebuit. Cetățenii s-au apucat din 20 aprilie să scoată tot în stradă. Retim-ul a venit abia în 3 mai și a ridicat gunoiul, dar ele au stat acolo și au făcut orașul de râs. Asta s-a întâmplat în tot orașul”, a transmis Robu.

CITEȘTE ȘI: Noi imagini cu stadiul lucrărilor de pe autostrada Lugoj-Deva, lotul 3

În viitor, Robu spune că nu va mai permite depozitarea gunoaielor în stradă și va introduce containere mari unde se vor colecta deșeurile.

“Vom avea containere mari în care să se depună și vom curma depozitarea de gunoaie în stradă, fie și pentru o zi. Este trist. Timișoara e un oraș superb și se pătează imaginea lui cu astfel de lucruri. Containerele vor fi aduse doar în anumite perioade, în anumite zone”, a explicat primarul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii grave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.