Telefoane, portofele cu bani și acte, găsite în piețele din Timișoara. Polițiștii le-au înapoiat proprietarilor

Polițiștii locali aflați în patrulare au găsit mai multe obiecte pierdute în piețele din oraș și le-au înapoiat proprietarilor.

Astfel, o femeie a predat oamenilor legii din Piața Badea Cârțan un portofel cu acte și două telefoane mobile găsite în zona pieței. La scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul și le-au înapoiat.

CITEȘTE ȘI: Euforici de sărbători! Şase tineri, prinşi cu droguri de poliţiştii locali!

“Tot în aceste zile, polițiștii locali din Piața Iosefin au identificat proprietarul unei borsete pe care un cetățean a adus-o la postul de poliție locală din piață și care conținea suma de 2.065 lei și mai multe documente, despre care proprietarul a declarat că le-a uitat pe o bancă din zonă”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

CITEȘTE ȘI: Amenzi de 170.000 de lei și zeci de șoferi rămași pietoni! Ce s-a întâmplat?

Totodată, în Complexul Studențesc, la polițiștii locali s-a prezentat un bărbat care a găsit un cartuș în iarbă. Cartușul ar fi putut prezenta un pericol pentru cei care ar fi intrat în posesia lui.

Obiectul a fost predat polițiștilor de la Biroul pentru Centrul Universitar pentru luarea măsurilor legale în acest caz.

Oamenii legii reamintesc că orice persoană care găsește o armă sau muniții pierdute sau abandonate este obligat să anunțe cel mai apropiat organ de poliție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.