Teatrul Național din Timișoara, Subcarpați și Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană lansează “Atelierul IDENTITATE”

Atelierul IDENTITATE își deschide porțile pentru toți cei interesați să descopere arta construirii și secretele cavalului, un instrument tradițional, uitat de societatea urbană contemporană.

Compus din patru module coordonate de Marius Andrei Alexe, cunoscut publicului ca Bean MC, Atelierul IDENTITATE recuperează și promovează folclorul autentic și îl readuce în viața omului citadin.

CITEȘTE ȘI: Se strică vremea! Temperaturile rămân unele ridicate, dar vin ploile!

„Unii s-au grăbit la oraș. Iar alții au stat mai mult la țară. Poate de aceea tradițiile noastre sunt atât de frumoase. E păcat să le uităm. Înscrie-te la Atelierul IDENTITATE și ajută-ne să promovăm cavalul românesc”, este invitația pe care o lansează Teatrul Național Timișoara împreună cu Bean Mc.

Evenimentul le este adresat tuturor oamenilor curioși, excentrici, atenți, implicați, indiferent de vârstă, indiferent dacă au sau nu cunoștințe muzicale.

CITEȘTE ȘI: Accident spectaculos! Un tir încărcat cu mașini s-a răsturnat într-o curbă

La finalul Atelierelor, Bean Mc va oferi unuia dintre cursanți ocazia de a cânta împreună în concertul din cadrul FEST-FDR2018, sâmbătă, 5 mai 2018.

Primul modul al Atelierului IDENTITATE, subintitulat “Cavalul – instrument național”, va avea loc în perioada 26 – 31 martie 2018, în foaierul Sălii 2, zilnic, între orele 17-19.

Înscrierile se fac la adresa [email protected], până la data de 23.03.2018, iar participarea la acest curs este gratuită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

Două proiecte de reabilitare termică a unor blocuri din Timișoara, deblocate după mai bine de 3 ani. Încep lucrările

Municipalitatea a semnat două contracte de reabilitare termică a două blocuri din Timișoara.

Lucian Mărgineanu este noul director al centrului de producție Continental Automotive din Timișoara

Lucian Mărgineanu a preluat poziția de director al fabricii Continental Automotive Timișoara, de la începutul acestei luni!

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.