ȘOCANT! Imagini greu de privit! Un copil de 12 ani, filmat în timp ce ucide doi câini

Cruzime fără margini! Un copil de 12 ani a fost filmat în timp ce ucide cu bestialitate doi câini, iar imaginile au fost distribuite în mediul online.

Polițiștii s-au sesizat în acest caz și au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Copilul a fost identificat rapid, fiind vorba despre un băiat de 12 ani din comuna Turdaș, județul Hunedoara. De menționat faptul că scenele șocante (VEZI AICI) s-au petrecut în urmă cu doi ani, fiind filmat de un alt băiat, însă abia acum imaginile au fost făcute publice.

La data de 06 iunie 2022, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Hunedoara s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea unei fapte de natură penală, în urma unei postări în mediul online, în care se observă că două animale din specia canină sunt lovite în mod repetat și ulterior ucise de către un minor. În urma verificărilor efectuate la fața locului, poliţiştii au stabilit că un minor în vârstă de 12 ani, din comuna Turdaș, a lovit în mod repetat cei doi câini, iar în urma loviturilor suferite, animalele au decedat. Fapta ar fi fost săvârșită în anul 2020 și înregistrată cu telefonul mobil de un alt minor din comuna Turdaș, înregistrările fiind postate în mediul on-line la data de 06 iunie 2022. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept (faptă prevăzută art. 25, alin. 3, lit. a) de Legea nr. 205/2004, privind protecția animalelor)”, transmite IPJ Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.