Situaţie de criză! Toţi angajaţii de la Urgenţe îşi dau demisia!

Este o situaţie fără precedent, generat de noua lege a salarizării, prin care unele dintre veniturile angajaţilor din spitale au scăzut considerabil.

CITEŞTE ŞI: Disperare mare, după ce o copilă a dispărut fără urmă! Familia este îngrozită

La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Oradea, angajaţii demisionează în bloc, în semn de solidaritate cu şeful lor, Hadrian Borcea.

„Ca urmare a imposibilității de a continua conducerea unui serviciu care va fi grav afectat de Hotărârea de ieri a Consiliului local, ca urmare a modului lipsit de profesionalism prin care s-a ajuns la această decizie fără o minimă consultare cu profesioniștii din sistem și nu în ultimul rând pentru a se înțelege că nu salariul meu mă îngrijorează, azi am decis să îmi dau demisia din funcția de medic șef si medic primar medicina de urgență al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. Incapacitatea de comunicare cu managerul și neluarea în seamă a nici unuia din argumentele, soluțiile pe care le-am propus în ultimele săptămâni fără să fim informați de ceea ce se pregătea prin această decizie a CL mi-a demonstrat faptul că nu mai reprezint o resursă pentru acest spital și e momentul sa mă retrag”, a transmis dr. Hadrian Borcea.

CITEŞTE ŞI: Idilă între o profesoară de 36 de ani şi un elev de 16 ani! Inspectoratul Şcolar Timiş a demarat o anchetă

Conform jurnaliştilor de la ebihoreanul.ro, şi ceilalţi angajaţi de la UPU au anunţat că urmează gestul lui Borcea.

Inclusiv medical care este de serviciu pe elicopterul SMURD a spus că în momentul în care va ajunge înapoi la spital, îşi va depune demisia.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Bravo voua si respect , asa trebuie sa faca toti cei afectati din sistemul sanitar(si sotia mea ).La o demisie nationala in masa, cei care iau decizii politic trbuie sa ia masuri urgente .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.