Scandal de proporţii în PNL Timiş! Nica vrea capul primarului din Lugoj

Desfiinţarea Casei de Cultură din Lugoj, unde primar este liberalul Claudiu Buciu, este noul măr al discordiei în PNL Timiş.

Alin Nica, preşedintele filialei, vrea sancţionarea edilului, în forul de conducere, motiv pentru care a convocat de urgenţă, Biroul Permanent Judeţean.

CITEŞTE ŞI: Anunţul Parchetului European, cu privire la percheziţiile din Timişoara!

În cadrul şedinţei care va avea loc săptămâna viitoare, va fi analizată activitatea lui Buciu, dar şi motivele pentru care acesta a desfiinţat atât Casa de Cultură a Municipiului, cât şi Școala de Arte „Remus Tașcău”, Galeria de Artă și Serviciul de Administrare a Cinematografului „Bela Lugosi”.

„Din punctul meu de vedere, ce a făcut Claudiu Buciu la Lugoj este un abuz și o nerespectare a valorilor liberale care promovează cultura și dialogul civic. Voi cere în cadrul BPJ, cel puțin suspendarea pe 6 luni” spune Alin Nica, președintele PNL Timiș.

Sancțiunea care îi va fi aplicată va fi supusă dezbaterii Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al organizaţiei județene PNL Timiș, Claudiu Buciu riscând chiar și excluderea din partid.

Totodată, va fi analizată activitatea consilierilor locali ai PNL Lugoj și rezultatele organizației municipale a PNL Lugoj.

CITEŞTE ŞI: Atenţie! Sunt zile caniculare! Aquatim deschide centre de hidratare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

Aquatim anunţă noi întreruperi în furnizarea apei!

Joi, 18 august, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Chizătău pentru spălarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.