S-a răsturnat cu mașina într-o curbă! Pompierii au intervenit de urgență

Nu a adaptat viteza la condițiile de drum și s-a răsturnat în afara părții carosabile!

CITEȘTE ȘI: Deranjați de mașinile abandonate pe străzi, la Timișoara? Acum puteți face și sesizări online

Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, care se afla la volanului unei mașini, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Accidentul a avut loc între localitățile Tomești și Românești. Pompierii, medicii și polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului. Din fericire, bărbatul nu a pățit nimic, acesta alegându-se cu o sperietură zdravănă.

CITEȘTE ȘI: [Video] Carnagiu pe o șosea din Banat, din cauza unor inconștienți

Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o curbă. La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un ofițer și 4 subofițeri din cadrul Stației de pompieri Făget și o ambulanță SAJ. În mașină se afla doar șoferul, un bărbat de 47 ani, care a suferit leziuni ușoare. Bărbatul a refuzat transportul la spital. Pompierii militari au asigurat măsurile PSI”, spun reprezentanții ISU Banat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.